1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Para vermezsen FETÖ’cülerle ilişkilerini yazarım
Para vermezsen FETÖ’cülerle ilişkilerini yazarım

Para vermezsen FETÖ’cülerle ilişkilerini yazarım

Anadolu Yayın Platformu Başkanı Sinan Burhan, FETÖ üzerinden işadamlarına şantaj yapıp para alan gazeteciler olduğunu açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Anadolu Yayın Platformu Başkanı Sinan Burhan, FETÖ üzerinden işadamlarına şantaj yapıp para alan gazeteciler olduğunu açıkladı.

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, “Bedelli FETÖ’cülük’ hayırlı olsun!” başlıklı yazısında, Anadolu Yayın Platformu Başkanı Sinan Burhan’ın iddialarını gündeme getirdi.

Sevilay Yılman, “Burhan diyor ki” yazarak iddiaları şöyle aktardı:  

“Anadolu’nun dört bir tarafında bu resmen bir sektör haline dönüştü. Çok sayıda şikâyet alıyoruz. Bazı ahlaksızların gazetecilik adı altında bulundukları bölgedeki işadamlarını FETÖ üzerinden korkutup, şantaj yapıp çıkar sağladıklarını biliyoruz. Elimizde delil olmadığı için hukuken bir şey yapamıyoruz, platform olarak bu işin önüne geçmek için de ne yapacağımızı bilemiyoruz!”

“KİMİ AYLIK HARACA BAĞLIYOR, KİMİ BİR TATİL PARASINA, KİMİ DE…”

“Elinde isimler de var, hangi ahlaksızın hangi işadamına şantaj yaptığına dair, ama belge olmadığı için bunları benim de yazmam doğru olmaz” diyen Sevilay Yılman şöyle devam etti:  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.