1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Pehlivanlara Taşkesenligil morali
Pehlivanlara Taşkesenligil morali

Pehlivanlara Taşkesenligil morali

Minderin ve Kırkpınar'ın şampiyonlarını ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Şehrimizde kamp yapmanız bizleri gururlandırıyor" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye'de özellikle son yıllarda futbol yaz yüksek irtifa kampları için ideal bir merkez haline gelen Erzurum, atletizm, güreş, boks, judo ve bir çok salon sporunun yanı sıra buz ve kayak sporlarında yerli ve yabancı sporcular ile takımların ilk tercih ettikleri yer olurken, son günlerde de minderin ve Kırkpınar'ın şampiyonlarını ağırlıyor. 
    Kırkpınar'ın geçen yıl ki baş pehlivanı ve altın kemer sahibi Recep Kara ile Abdullah Güngör, Hamza Köseoğlu, Salih Erinç, Serhat Balcı, Murat Sert, Kenan Gör, Adem Akbulut gibi karakucak ve yağlı güreşlerin önde gelen isimlerinin yanı sıra, Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu gurur kaynağımız Taha Akgül'ün yanı sıra Avrupa Şampiyonu ve olimpiyat  üçüncüsü Soner Demirtaş, Avrupa Şampiyonu Murat Ertürk, Ahmet Ertürk ve Abdullah Omaç gibi minder güreşinin yıldızları Palandöken Dağı Ejder Zirvesinde güç ve kondisyon depoluyor.
    Şampiyon güreşçileri, Erzurum kampında yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Yüksek irtifa kamp merkezi olan ilimizde siz değerli pehlivanları konuk etmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Hepinize bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum" diye konuştu.
    Taşkesenligil, şampiyon güreşçilere baklava ikram ederken, minderin ve yağlı güreşin gurur kaynakları da Taşkesenligil'e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.