1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. PKK yöneticisi kırmızı listedeki terörist Tunceli'de öldürüldü
PKK yöneticisi kırmızı listedeki terörist Tunceli'de öldürüldü

PKK yöneticisi kırmızı listedeki terörist Tunceli'de öldürüldü

Kırmızı ve gri listede aranan teröristler Tunceli'de etkisiz hale getirildi..PKK'nın sözde Erzurum eyalet komutanı olan aynı zamanda HPG'nin sözde askeri konsey üyesi 'Çiçek' kod adlı Ayten Ene olduğu belirlendi.

A+A-

Erzurum Güncel- Tunceli'de etkisiz hale getirilen iki teröristin, kırmızı listede aranan Ayten Ene ile gri listede aranan Mehdi Kaplan olduğu tespit edildi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesi ile Bingöl sınırında dün gece düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerin İçişleri Bakanlığı tarafından 4 milyon TL ödülle kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Erzurum eyalet komutanı olan aynı zamanda HPG'nin sözde askeri konsey üyesi 'Çiçek' kod adlı Ayten Ene ile 300 bin TL ödüllü gri listede aranan 'Dilgej' kod adlı Mehdi Kaplan oldukları belirlendi.

PKK'nın sözde Erzurum eyalet komutanı olan aynı zamanda HPG'nin sözde askeri konsey üyesi "Çiçek" kod adlı Ayten Ene ile 300 bin TL ödüllü gri listede aranan "Dilgej" kod adlı Mehdi Kaplan oldukları belirlendi. Kaynak: Tunceli'de MİT ve jandarmadan ortak operasyon (2) ile ilgili görsel sonucu

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Siirt nüfusuna kayıtlı terörist Ayten Ene'nin (42) PKK'nın Türkiye'deki önemli isimleri arasında yer aldığı ve 22 yıl önce terör örgütüne katıldığı bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum