1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Potanın hakem ordusu
Potanın hakem ordusu

Potanın hakem ordusu

Erzurum Basketbol İl Temsilciliği hakemler için iftar programı tertipledi. İl Temsilcisi Cem Culfa, 50'yi aşkın hakem ordusu ile basketbola hizmet ettiklerini söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel-  Erzurum'da görev yapan basketbol hakemleri İl Temsilciliği'nin vermiş olduğu iftar yemeğinde buluştu. Kadın ve erkek basketbol hakemleri ile adeta gövde gösterisi yapan İl Temsilcisi Cem Culfa, “İşte Erzurum'un basketbolda geldiği noktanın özeti bu. 500'ü aşkın gencin parkede ter döktüğü ortamda maçlarda düdük çalan, sayı ve masa hakemliği yapan arkadaşlarımız burada. Yemeğe katılan tüm  hakemlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu
    Bu sezon Ünilig, okul maçları, kulüp ve bölge birinciliği maçları, Büyükşehir Belediyesi Basketbol Ligi derken yoğunu ve yorucu bir sezon geçirerek maçlarda görev yapan basketbol hakemleri DSİ misafirhanesinde düzenlenen iftar programında oruçlarını açarken, keyifli anlar yaşadılar. Potanın hakem ordusu İl Temsilcisi Cem Culfa'yı onurlandırırken, genç hakemler iftar programı öncesinde de selfie yapmayı ihmal etmediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.