1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Samsung Galaxy A90 geliyor!
Samsung Galaxy A90 geliyor!

Samsung Galaxy A90 geliyor!

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung'un en yeni ve güçlü Galaxy A serisi telefonu olması beklenen Galaxy A90 gün yüzüne çıkmaya başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Galaxy A90, Snapdragon 855 işlemciyle gelecek. Galaxy S10'un ABD ve Çin'de bu işlemciyi kullandığını biliyoruz. Snapdragon 855'in Galaxy A90'ın hem LTE, hem de 5Gsürümünde bulunacağı söyleniyor. Bunların yanında telefonun kendine has bir "Tilt OIS" teknolojisiyle geleceği belirtiliyor. 

4G teknolojisinin yanı sıra 5G desteğini de arkasına alması beklenen telefonun arka yüzünde Galaxy A50 ve Galaxy A70'te olduğu gibi üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Ana kamera 48 megapiksel, ultra geniş açılı kamera 12 megapiksel, derinlik sensörü ise 5 megapiksel olacak.

 

Parmak izi tarayıcısının ekrana gömülü gelmesi beklenen Galaxy A90'ın dikkat çeken bir diğer özelliği de ön kamerası olacak. Ekranda çentik yer almazken, telefonun üst kısmına yerleştirilen özel mekanizma sayesinde ön kamera aktif olduğunda tepeden çıkacak; aktif olmadığında ise kamera telefonun içinde olacak. Böylece ekranın tamamı kullanıcılara sunulmuş olacak. Bu teknoloji elbette Galaxy A90'da ilk kez kullanılmış olmayacak; halihazırda Xiaomi Mi 9T ve Oppo Reno serisi telefonlarda da bu teknoloji kullanılıyor.

 

Galaxy A90'la ilgili internete sızan bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı. Cihazın ne zaman tanıtılacağı ise belirsizliğini koruyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.