1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Şanlıurfa'da neler oluyor? İddialarla ilgili muhalefetten açıklama
Şanlıurfa'da neler oluyor? İddialarla ilgili muhalefetten açıklama

Şanlıurfa'da neler oluyor? İddialarla ilgili muhalefetten açıklama

Şanlıurfa'da seçim güvenliğine ilişkin olarak sosyal medyada paylaşılan 'toplu oy kullanımı' ve 'müşahitlere baskı' iddialarıyla ilgili olarak muhalefetten açıklamalar geliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Şanlıurfa'da sosyal medyada yayınlanan görüntülerde 'toplu oy' kullanıldığı ve 'müşahitlerin sandığa yaklaştırılmadığı' öne sürülüyor. İddialarla ilgili ilk açıklama CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelmişti. Kılıçdaroğlu, 'Bugün öğleden sonra parti sözcümüz basına daha ayrıntılı açıklamalar yapacak. Doğu ve Güneydoğu'dan gelen şikayetler var.' demişti.

"URFA VALİSİ DERHAL AÇIKLAMA YAPMALI"

İyi Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çırat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Urfa Valisi derhal bir açıklama yapmalı." dedi.

CHP'Lİ EMİR: VALİ İLE GÖRÜŞTÜM

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ise Sözcü'ye yaptığı açıklamada Urfa Valisi'yle durumu bizzat görüştüğünü, Valinin önlem alacağını söylediğini kaydeden Emir, “Ancak şimdiden sandıklar boşaltılarak, blok oy kullanmaya hazır hale getirildi. Biz tutanakları tuttuk. Gerekli itirazları yapacağız” dedi.

TWITTER'DA TT OLDU

Yaşanan olaylara sosyal medyadan da tepkiler yükselirken "#Urfaseçimleriiptaledilsin" Hashtag'i kısa sürede TT oldu.

 

PARTNERHali içler acısı! Zamanında paraya para demiyorduHali içler acısı! Zamanında paraya para demiyordu

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu! Oyunu sedye üzerinde kullandıKırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu! Oyunu sedye üzerinde kullandı

Oyunu kullanan Kılıçdaroğlu'ndan Doğu ve Güneydoğu'daki 'toplu oy' iddialarıyla ilgili açıklamaOyunu kullanan Kılıçdaroğlu'ndan Doğu ve Güneydoğu'daki 'toplu oy' iddialarıyla ilgili açıklama

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.