1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Seda Sayan yarışmacıyı kovdu!
Seda Sayan yarışmacıyı kovdu!

Seda Sayan yarışmacıyı kovdu!

Yemekteyiz programını sunan Seda Sayan, gelen misafirlerine ve kendisine karşı tavrını beğenmediği yarışmacıyı diskalifiye etti.

A+A-

Erzurum Güncel- TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Yemekteyiz'de gergin anlar yaşandı. Seda Sayan, tavrını beğenmediği bir yarışmacıyı diskalifiye etti.

TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Çarşamba günü Gaziantep'te Ayaz Mehmet Kaya'nın evine konuk giden yarışmacılar, menüsünde Gaziantep'e özgü olan hiçbir lezzete yer vermemesi nedeniyle ev sahibini eleştirdi. Eleştiriler üzerine Ayaz Mehmet Kaya'nın sergilediği tavır hem yarışmacıları hem de Seda Sayan'ı kızdırdı.

DİSKALİFİYE EDİLDİ

Yarışmacının yemekleri ikram ederken sunma şeklinde ve tavırlarından rahatsız olan Seda Sayan, diskalifiye kararı verdi. Seda Sayan kararını şu sözlerle duyurdu: "Böyle bir yarışmacı var mı ya? Eleştiriye hiç açık değilsin. Bu sefer kararı ben veriyorum. Ayaz'ın tavırlarını hiç beğenmedim. Yarışmacı arkadaşlarına karşı da beğenmedim, bana karşı da beğenmediğim için kesinlikle diskalifiyedir."

Diskalifiye edildiğini duyan Ayaz Mehmet Kaya ise teşekkür ederek yemeklerini tatmak istemeyen misafirleri uğurladı. Yarışmacılar, dün yayınlanan bölümde Ayaz Mehmet Kaya'nın yer almamasından dolayı ve haklarını savundukları için Seda Sayan'a teşekkür ettiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.