1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Sedat Peker’den üçüncü video: Milletvekilinin kemiklerini kırdırdım
Sedat Peker’den üçüncü video: Milletvekilinin kemiklerini kırdırdım

Sedat Peker’den üçüncü video: Milletvekilinin kemiklerini kırdırdım

Organize örgüt lideri Sedat Peker, YouTube'a yüklediği videoların üçüncüsünde AK Partili eski vekil Feyzi İşbaşaran’ı jandarma karakolunda kemikleri kırılıncaya kadar nasıl dövdürdüğünü anlattı: Kemiklerini kırdırdım, yetmedi bir daha dövdürdüm.

A+A-

Erzurum Güncel- Bir süre önce yurt dışına kaçan organize örgüt lideri Sedat Peker, Beykoz’daki evine yönelik düzenlenen operasyonların ardından sosyal paylaşım platformu YouTube’da yayımladığı videolara bir yenisini daha ekledi. Yayımlanan üçüncü videoda eski AK Parti Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı jandarma karakolunda ve adliye girişinde nasıl dövüldüğünü ayrıntılarıyla anlattı.

Peker, olayı anlatırken şu ifadelerde bulundu:

“Devletin karakolunda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım, yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım, pişman değilim. Karıya, kıza, anaya kötü laf olmaz." 

'İNTİKAM ALACAĞIM'

Pelikan örgütünün kendisini hedef aldığını ve ara bulucu olarak bu grup adına kendisiyle bazı yetkililerin görüştüğünü ifade eden Peker, Pelikan örgütünden intikam alacağını ileri sürdü.

Bir televizyon dizisinde de kendine gönderme yapıldığını ileri süren Peker, "Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Dizinin başrol oyuncusu benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söyledi” ifade etti.

'GERİ DÖNMEM'

Videoda, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAZE) Dubai Emirliği’nde bulunduğunu da anlatan Peker, kendisini Türkiye’ye getirmek için çeşitli yollar denendiğini ileri sürdü. Türkiye’ye dönmeyeceğini ifade eden Peker, “Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem… Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim. Burdan gönderilmem için Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki şeyhlerle gizli görüşmeler yapıldığını da biliyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.