1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sedat Peker'in iddialarına Tolga Ağar'dan yanıt
Sedat Peker'in iddialarına Tolga Ağar'dan yanıt

Sedat Peker'in iddialarına Tolga Ağar'dan yanıt

Sedat Peker'in Youtube hesabından yayınladığı video gündeme bomba gibi düştü. Yeldana Kaharman isimli kadının ölümüyle ilgili iddialara ilişkin Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamanın ardından bugün de AK Parti Elazığ Milletvekili Ağar konuştu

A+A-

Erzurum Güncel- Sedat Peker'in Youtube hesabından yayınladığı video gündeme bomba gibi düştü. Yeldana Kaharman isimli kadının ölümüyle ilgili iddialara ilişkin Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamanın ardından bugün de AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar konuştu. 

Sedat Peker yayınladığı videoda Yeldana Kaharman'ın ölümüyle ilgili Mehmet Ağar'ın oğlu AKP'li Tolga Ağar'ı suçladı. 

Tolga Ağar suçlamalara yanıt verdi. 

Adı geçen yerel tv programcısını tanımadığını belirten Milletvekili Ağar, Peker hakkında hukuki işlem başlatacağını söyledi.

"ADI GEÇEN GAZETECİYİ TANIMAM"

Milletvekili Tolga Ağar açıklamasında şunları dile getirdi:

- Uzun süredir yurtdışında kaçak yaşadığı anlaşılan suç örgütü mensubu S.P. isimli kişi tarafından şahsıma yönelik iftiraları şiddetle reddediyorum. Hangi karanlık hesaplar için bu şeref ve itibar suikastına giriştiğinin açığa çıkması için hukuki işlemleri başlatacağım.

- Şaibe yaparak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konunun şahsımla uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır.

- Buradaki kurnazlık, siyasi husumet içerisinde olunan çevrelerin iftirasına destek vereceği ümididir. Daha düne kadar kendisine hakaret ederek itibarsız şahıs muamelesi yapanların, amaç siyasette malzeme olarak kullanma olunca, konu ile ilgili hiçbir araştırma, soruşturma lüzumu görmeksizin, hevesle üzerine atlamalarını derin bir üzüntü ile karşılıyorum.

- Kendi siyasi hesaplarına suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum. Türkiye’de herkes herkesi tanır, bilir ve değerlendirir. 'Tezyif müzeyyifin kadri ile mütenasiptir' yani 'Hakaret, hakaret edenin gücü ve kişiliği ile orantılıdır' kamuoyuna saygılarımla sunarım...

tolgaagar-tweet.jpg

Kaynak: Sedat Peker'in iddialarına Tolga Ağar'dan yanıt

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.