1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Sekmen'den B.B. Erzurumspor'a modern tesis
Sekmen'den B.B. Erzurumspor'a modern tesis

Sekmen'den B.B. Erzurumspor'a modern tesis

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, üst üste yaşadığı iki şampiyonlukla Birinci Türkiye Ligine çıkar B.B. Erzurumspor'un modern tesislere kavuşacağını bildirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Olimpiyat Parkında gazeteciler onuruna verilen iftar yemeğine Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Zafer Aynalı, Ünsal Kıraç da katıldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a gazetecilerin yoğun ilgi ve alaka gösterdiğini hatırlatan Başkan Sekmen, iftar sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi:
    “Medya mensuplarımız Erzurumspor’a büyük bir destek verdi. Bundan ötürü tüm gazeteci kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bizlerinde her daim olduğu gibi yine Erzurumspor’a katkılarımız devam edecek. Bilindiği gibi kulübümüz için modern standartlara sahip yeni bir tesis yapıyoruz. Bu dönem tesisin açılışını yapacağız. Mavi Beyazlı takımımız için sporcuların kışın mevsim şartlarından etkilenmemesi nedeniyle bu sene kapalı bir saha tesisi de yapacağız. Bu yıl güçlü bir ligde top koşturacağız. B.B. Erzurumspor ile ilgili iç transfer tamamlandı. Dış transferde en iyi futbolcuları da takıma kazandıracağız."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum