1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sekmen’i kaybedersek Erzurumspor’u kaybederiz
Sekmen’i kaybedersek Erzurumspor’u kaybederiz

Sekmen’i kaybedersek Erzurumspor’u kaybederiz

BB Erzurumspor Başkan Adayı Kürşat Karakaş, Mavi-beyazlı kulüpten elini çektiğini ifade eden Onursal Başkan Mehmet Sekmen için şu ifadeyi kullandı: “Sekmen’i kaybedersek, Erzurumspor’u kaybederiz.”

A+A-

Erzurum Güncel- 17 Haziran’da kongre yapacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Ömer Düzgün’ün de başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler kaptan Kürşat Karakaş’a çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’a gelerek plan projelerini anlatan efsane kaptan, dün olduğu gibi bugün de verdiği sözde duracağını belirterek, “Erzurumspor için varım. Ancak Mehmet Sekmen’i kaybedersek Erzurumspor’u kaybederiz” dedi.

Karakaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’in Erzurumspor’un bir parçası olduğunun belirterek, “Burada  Erzurumspor dinamosunun dişlisinin en önemli parçası Onursal başkanımızdır. Onu kaybetmek demek Erzurumspor’u kaybetmek demektir. Biz bu bilinçle çalışıyoruz. Onun varlığı ile biz bu işin üstesinden geliriz” dedi.

Sekmen’siz yükü kaldırmak çok ağır

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un öyle alt liglerde bir kulüp başkanının, ya da yönetimin veya bir şirketin götürebileceği nitelikte bir kulüp olmadığının altını çizen Kürşat Karakaş, “Erzurumspor yedi yılda iki kez Süper Lige çıkmış bir kulüp. Yani iki kez de TFF 1. Ligde şampiyon olmuş demektir. Bu kulüp 3. Lig, 2. Lig kulübü değil. Mali külfeti çok ağır. Bu ne benim ne de bir başkasının tek başına altından kalkacağı bir durum değil. Çünkü şövalye dönemi bitti. Onun için Valimiz Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in ve tüm dinamiklerimiz bizim için çok önemli ve değerli. Açık ve net konuşuyorum. Büyükşehir Belediyesi ya da başka bir deyişle Mehmet Sekmen olmadan Erzurumspor yürümez, yürütülemez çünkü yük çok ağır” dedi.

Erzurumspor bir harman olmalı

Erzurumspor’un tüm güçlerin birleştiği bir harman olması gerektiğinin altını çizen Başkan Adayı Kürşat Karakaş, “Biz bir olacağız. Bir olursak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Yükü kaldırmak için herkesin bir olması lazım. Tüm güçleri birleştirip Erzurumspor harmanı oluşturursak başarırız. Bende bilgi birikim, tecrübe ve liyakat var. Ama tüm bunların yanında büyükşehir belediyesi Erzurumspor’un yanında hep olmalıdır. En büyük gücümüz Büyükşehir’in maddi manevi destekleridir. Lafla peynir gemisi yürümez. Bu kulüp kurumsallaşsa, bütün kurumsallığını tamamlasa dahi büyükşehir belediyesinin desteğine hep ihtiyacı olacak. Ben Onursal Başkanımıza şunu söyledim, yine söylüyorum bu kardeşine güvensin. Allah’ın izni ile sırtımız yere gelmez” şeklinde konuştu.

Nurullah Pala/ Pusula 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum