1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Selim Alak istifa Etti Ama!
Selim Alak istifa Etti Ama!

Selim Alak istifa Etti Ama!

Selim Alak Milli Piyangodan çıkar gibi çıktı. Peşine de geçmişte yaptığı paylaşımlar ortaya saçıldı. Şimdi herkes şu soruyu soruyor. Alak'ı kim ilçe başkanı yaptı? Alak ile ilgili Paylaşımları kim notere tasdik ettirdi?

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'un son iki gündün günde mi AK Parti eski Aziziye ilçe Başkanı Selim Alak.

Alak sessiz sedasız ilçe başkanı edildi. Ve peşine ipi çekildi.

Alak'ı kimler ilçe başkanı etti?

Kimler referans oldu?

Kimler bu tezgahı kurdu?

Olup biteni görünce, ortada bir tezgah olduğu kesin.

Her şey profesyonelce hazırlanmış.

Alak'ın, Sosyal medya hesaplarından alınan görseller noterde tasdik ettirilmiş.

Peşine bu görseller, özelikle OdaTV ve Akit gazetelerine servis edilmiş.

Yani bu olup bitenler karşısında şaşırmamak elde değil.

Yani bu işte bir bit yeniği varda, bize karanlık.

Umarım ilerleyen günlerde bu olup biten, net bir şekilde ortaya çıkar.

Tabi, Alak ve AK partiye tuzak kuranları da maskesi düşer...

Haber Yorum Recep Kapucu...

AK Parti’de skandal atama!

AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geri dönmesinin ardından kendi içindeki çürükleri ayıklamaya hız verdi. Bu noktada gözden kaçanlar da olmuyor değil. Son olarak skandal haberi Erzurum’un Aziziye ilçesinden geldi.

yeniakit.com.tr   -  AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden başa gelmesinin ardından kendi içerisindeki dönüşümü hızlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan özellikle geçmişi karanlık olan isimler için ‘Partiye zarar verenler, metal yorgunluğu olanlar ikinci uyarı yapılmadan görevi bırakın” çağrısı yapmıştı.

İşte tam da bu noktada Erzurum’un Aziziye İlçe Başkanlığı’na gelen Selim Alak geçmişte attığı mesajlarla büyük tepki topladı.

 

 

Mesajlarında FETÖ’nün argümanlarını kullanan Alak 2014’te gerçekleşen yerel seçimleri kastederek ‘2014 Mart seçimlerinde sandık yerine ayakkabı kutuları kullanılacak’ mesajını paylaştığı görülüyor.

Alak bir diğer mesajında ise şu ifadeleri kullanıyor: Yeni ayakkabı kutularını attım. Ne bileyim ki içine para dolduruluyor tuhhh. Yazıklar olsun milleti aldatan ve üzerine pişkin pişkin açıklamalarda bulunan ve onun bunun  işi diyen zavallılara. Gel otuz mart gel. Ayakkabı kutularına oy verelim….

 

 

NOTER’DEN ONAYLI BELGELER

Alak’ın İlçe Başkanlığı görevine getirilmesi Aziziye’de büyük tepki topladı. Selim Alak’ın bu mesajları reddetme ihtimalini düşünen bazı vatandaşlar Noterden durumu onaylatmayı da ihmal etmemiş.

 

 

TEPKİLERİN ARDINDAN HESABINI KAPATTI

Gelen tepkilere karşı direnemeyen Alak bugün saat 12:00’de hesabını kapatma yolunu seçmiş  

KAMUOYUNDA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Bu zihniyette bir insanın ilçe başkanı olarak görevlendirilmesi hem Erzurum’da hem de tüm Türkiye’de özellikle AK Parti’ye gönül veren vatandaşlar arasında büyük tepkiye neden oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar parti üst yönetimine seslenerek derhal gereğinin yapılmasını istedi.

SELİM ALAK MESAJLARI REDDETMEDİ

Kendisine telefon ile ulaştığımız Selim Alak mesajları reddetmedi. Muhabirimizin ısrarlı soruları karşısında ‘telefonunun şarjının bitmek üzere’ olduğunu iddia eden Alak geçiştirici yanıtlar verdi. Daha sonra telefonu muhabirimizin yüzüne kapatan Alak geri dönüşlere de yanıt vermedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum