1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sözeri: Kolay iş değil!
Sözeri: Kolay iş değil!

Sözeri: Kolay iş değil!

Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, samimi itirafta bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Sıfırdan takım yapmak kolay değil. Şu an onun sancılarını çekiyoruz. Ama sonu güzel olacak" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Teknik Patronu Erkan Sözeri, sıfırdan bir takım kurduklarının ve bu nedenle de işlerinin kolay olmadığını söyledi.

 

Tecrübeli çalıştırıcı, “Sıfırdan takım kurmak kolay değil. Çok zorlukları var. Ama bunları aşacağız. Sonu güzel olacak. Şu takımı bir tam kuralım. Tam kadro hazırlanalım. Sahada neler yapacağımızı taraftarımız görecek. Şu anda taraftarlarımız için seferberiz. Ben, başkanımız ve sportif direktörümüz Muzaffer Bilazer tam gaz çalışıyoruz. İnşallah çekirdek kadroyu oluşturduktan sonra alternatif oyuncularda alacağız” dedi.

 

TFF, gereken cezayı vermeli

 

Dadaşların Teknik Patronu Erkan Sözeri, şu anda bıkmadan usanmadan transfer çalışmalarının yanı sına kamp çalışmalarını devam ettirdiklerinin altını çizerek, “Erzurum tam bir futbol şehri. Tutkulu bir taraftarı var. Türkiye’nin her yerinde taraftarı ile karşılaşıyorsunuz. Ama şehrimizin bir gerçeği de var. Mesela soğuk havamızı ve kışımızı menajerler koz olarak kullanıp, anlaştığımız futbolcuları başka kulüplere yönlendirebiliyorlar. Örneğin biz Ukraynalı sol bek ile anlaştık, ön protokol yaptık. Ama menajeri çeşitli bahanelerle oyuncuyu Gençlerbirliği’ne götürdü. Burada TFF kulüpleri koruyucu olmalı. Bizim anlaştığımız bir futbolcuyu menajer başka kulübe götürüyorsa Futbol Federasyonu burada cezai işlem uygulamalı” dedi.

 

Önüne gelen menajerlik yapmamalı

 

TFF’nin menajerler konusunda yaptırımının olması gerektiğinin altını çizen Mavi-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Erkan Sözeri, “Türkiye’de elini kolunu sallayan herkes futbol menajeri olmamalı. TFF’nin bu konuda yaptırımı olmalı. Yeterli belgesi diploması olmayanlara kesinlikle çalışma izni verilmemeli. Biz gece yarılarına kadar çalışıp uğraş veriyoruz. Futbolcu ile anlaşıyoruz. Menajer oyunlarıyla transfer bozuluyor. Bu durumda TFF bizleri korumalı. Menajerlere yaptırım uygulamalı” şeklinde konuştu. Nurullah PALA/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.