1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Lig 7.hafta sonunda puan durumu
Süper Lig 7.hafta sonunda puan durumu

Süper Lig 7.hafta sonunda puan durumu

Süper Lig'de son puan durumu, maç sonuçları ve 8. hafta fikstürü

A+A-

Erzurum Güncel- Süper Lig puan durumu 7. hafta oynanan maçların ardından sporseverler tarafından araştırılıyor.  7. hafta heyecanı oynanan 2 maçla sona erdi. Saat 20.00'de başlayan iki maçta Hatayspor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı. Aynı saatte başlayan Antalyaspor - Fenerbahçe maçında ise sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla galip geldi. İşte 7. haftada oynanan ve ertelenen maçların ardından oluşan puan durumu ve 8.hafta fikstürü.

 

Süper Lig'de 7. hafta maçları tamamlandı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın kazandığı haftada mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, Antalya'dan galibiyetle döndü.

 

 

Antalyaspor deplasmanında iyi bir oyun sergileyen ve sayısız gol kaçıran sarı-lacivertliler, rakibini 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

 

 

BEŞİKTAŞ'IN 1 MAÇI EKSİK

Ankaragücü'nü 1-0 yenen Galatasaray 3., bir maç eksiği bulunan ve son olarak Yeni Malatyaspor'ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş ise 8. sırada bulunuyor.

 

 

Öte yandan Göztepe ile oynayacağı maçın İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle ertelenmesi, Alanyaspor'un bu haftayı boş geçirmesine sebep oldu. Alanya ekibi, haftayı 16 puanla 2. sırada tamamladı.

 

 

İŞTE 7. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

 

 

SÜPER LİG'DE 7. HAFTA SONUÇLARI

 

 

SÜPER LİG'DE 8. HAFTA FİKSTÜRÜ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.