1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Survivor şampiyonu kim oldu?
Survivor şampiyonu kim oldu?

Survivor şampiyonu kim oldu?

Survivor 2019'da şampiyon kim oldu? sorusu canlı yayında yanıt buldu. Survivor'da 5 aylık maceranın sonuna gelindi ve Türk yarışmacılar arasında şampiyon belli oldu. Survivor 1 Temmuz'da yapılan finalinde Yusuf ile Seda arasındaki sms oylaması sonuçlandı.

A+A-

Erzurum Güncel- TV8 ekranlarında Şubat ayında yayınlanmaya başlayan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında Türk yarışmacılardan Seda Ocak ve Yusuf Karakaya ikili finale kalan isimler oldu. Survivor'da Yunanistan birincisinden sonra Türkiye şampiyonu da açıklandı. Survivor 2019 Yunanistan finali de Pazar akşamı yapılmış ve Katerina Dalaka Survivor 2019'un Yunan şampiyonu olmuştu.

SURVIVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU? YUSUF MU SEDA MI?
Survivor'da Türkiye finali ise 1 Temmuz Pazartesi akşamı Bodrum'dan canlı olarak yayınlandı. Survivor'da yarı finalde Okay ve Emre elenirken, Yusuf ve Seda ise finale kalmıştı. Survivor finalinde canlı yayında sms oylaması başlatıldı. Gece 00.00'dan sonra oylama sona erdi.

yufus-22

Noterin onayladığı sonuçlar Acun Ilıcalı'ya verildi. Ilıcalı ise bu sonuçlara göre Survivor 2019'da şampiyon olan ismi açıkladı. Survivor 2019 şampiyonu Yusuf Karakaya oldu.

survivor-final

Yusuf'a şampiyonluk kupasını Acun Ilıcalı verdi.

Untitled-61

ŞAMPİYON YUSUF'UN İLK SÖZLERİ
Yusuf rakibi Seda'ya sarılarak tebrik ettikten sonra duygularını açıkladı. Yusuf'un ilk sözleri ,"İnanılmaz mutluyum. Bu şampiyonluk benim değil bizim. Sizler olmasanız bunu başaramazdım" oldu. Yusuf daha sonra ise yarışma boyunca kolunda taşığı ve annesinin verdiği yazmayı kupaya bağladı.

y33

YUSUF'UN ANNESİ CANLI YAYINDA FENALAŞTI
Survivor finalinde Acun Ilıcalı finalistlerin aileleriyle konuştu. Yusuf'un annesi canlı yayında fenalaştı. Ekran başındakiler ve seyirciler korku dolu anlar yaşadı. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Zinnet Hanım doktor kontrolüne alındı. Yayına bir süre ara verilirken, Acun Ilıcalı ise Yusuf'un annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ilıcalı, Zinnet Hanım'ın tansiyonunun düştüğünü ancak şu anda iyi olduğunu söyledi.

yusuf-2213

YUSUF: "ÇARESİZLİKTEN ÇILDIRACAK GİBİ OLDUM"
Survivor Türkiye Yunanistan'da finale kalan Yusuf, Survivor 2019'da neler yaşadıklarını ve kendisine ne kattığını anlattı. Yusuf "Aile benim için her şey demek. Gerçekten çok zorlandım.
Survivor'a ailem için ve daha rahat bir hayat sunabilmek için gitmiştim. Annemim koluma taktığı yazmayla her gün konuştum annemmiş gibi. Açlığa ve zor yaşam şartlarına alışıyorsunuz ancak özlem artıyor. Çaresiz kalıp çıldıracak gibi oluyorsunuz" ifadelerini kullandı.

y1

Survivor finalisti Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Yusuf Karakaya'nın hayat hikayesiSurvivor finalisti Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Yusuf Karakaya'nın hayat hikayesi

SEDA: "BATTANİYENİN ALTINDA AĞLADIM"
Survivor 2019'da finalde Yusuf'la birlikte yarışan Seda, bir anne olarak yaşadıklarının çok zor şeyler olduğunu ve mücadelesini anlattı. Survivor 2019'da ikinci olan Seda Ocak, "Benim için çok zor oldu. Anne olmasaydım üç sene bile kalabilirdim. Çok zor günler geçirdik. Battaniyenin altında ağladığımız zamanlar oldu. Her şeyle uğraştık ama Survivor'ın en zor yeri özlemmiş. Orası güçlülerin yeriymiş. Arkamdaki tüm yarışmacılar da çok güçlüymüş" dedi.

s1

SURVIVOR YUNANİSTAN'DA KİM ŞAMPİYON OLDU?
Survivor Yunanistan finali Pazar günü Bodrum'da yapıldı. Survivor Yunanistan takımından ise Dimitra, Nikos ve Afroditi, Dalaka ile finalde yarışmak için SMS oylamasına çıktı. En az oyu alan Afroditi ve Nikos elendi. Böylece Dimitra ve Dalaka Survivor Yunanistan'da finalist oldu. İki finalistten en fazla oyu alan Dalaka Survivor Yunanistan şampiyonu oldu.

dalaka-son

SURVIVOR'DA GEÇEN SENE KİM ŞAMPİYON OLMUŞTU?
Survivor 2018 All Star'ın büyük finalinde Adem Kılıçcı ve Nagihan Karadere yarışmıştı. 30 Haziran 2018'de ekrana gelen Kıbrıs finalinde Hilmi Cem ve Anıl'ın elenmesinin ardından son ikiye Adem ve Nagihan kalmıştı. SMS oylaması sonuçlarına göre ise Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı olmuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.