1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Survivor'da corona virüs tehlikesi
Survivor'da corona virüs tehlikesi

Survivor'da corona virüs tehlikesi

Tüm dünyada korku yaratan Corona virüs salgını son olarak Dominik'te de görüldü. Akıllara hemen Survivor yarışması gelince, gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve 200 bine yakın insana bulaşırken 5 bine yakın insanın ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) son olarak Dominik Cumhuriyeti'nde de görüldü. Dominik'te yaşayan 5 kişide virüs tespit edildi ve önlemler hat safhaya çıkarıldı.

ACUN SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Yıllardır Dominik Cumhuriyet'inde Survivor adlı yarışmasının çekimlerini gerçekleştiren televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ne yapacağı ise henüz bilinmiyor. Gözlerin çevrildiği Ilıcalı, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Survivor yarışmasının devam edip etmeyeceği, hangi önlemlerin alınacağı merak konusu oldu.

ELENEN İSİMLER NE YAPACAK?

Koronavirüs hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsün yayılmaması için yut dışından gelen kişilerin 14 gün boyunca kendilerini evlerinde izole etmeleri gerektiğini söyledi. Koca'nın bu açıklamasının ardından Survivor'a veda edip Türkiye'ye geri gelmesi gereken yarışmacıların nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu oldu. Survivor'da adaya son veda eden isim ise Ünlüler takımından İrem Akın olmuştu. Kaynak: Acun Ilıcalı'da corona virüs tehlikesi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.