1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Survivor'da kim elendi?
Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi? Finale günler kala veda etti!

A+A-

Erzrum Güncel- Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının 98. son bölümünde hem eleme konseyi, hem de ödül oyunu heyecanı yaşandı. Acun llıcalı, Survivor'da artık hızlandırılmış elemelerin başladığını açıklamıştı. Survivor'daki ada konseyinde bu hafta üç Yunan yarışmacı elemeye kalmıştı. Peki Survivor'da kim elendi? Afroditi, Nikos ve Kyriakos arasından hangi isim adaya veda etti. İşte Survivor 18 Haziran Salı eleme sonuçları ve son bölümde yaşananlar.

Survivor'da geçen hafta iki dokunulmazlık oyununu kaybeden beyaz takım eleme adayını belirlemek için geçtiğimiz günlerde ada konseyine gitmişti. 30 Haziran'da final yapacak olan Survivor'da bir isim daha veda etti.

SURVIVOR'DAN KİM ELENDİ?
Survivor Türkiye Yunanistan'ın doksan altıncı bölümünde ada konseyi toplandı. Beyaz takım yarışmacıları eleme adaylarını oylamayla belirledi. Bu hafta beyaz takımda Yunan yarışmacılar Afroditi, Nikos ve Kyriakos elemeye kalan isimler oldu. Yunanistan'da daha önce toplu yapılan sms oylamasının sonuçlarına göre, bu üç isim arasından en az oyu alan Kyriakos Survivor'dan elenen isim oldu.

33

ELENEN KYRIAKOS: "40 YAŞINDA SONRA BÖYLE BİR ŞEYE GİRMEZDİM AMA...
Elendiği açıklandıktan sonra duygusal anlar yaşayan ve ağlamamak için kendisini zor tutan Kyriakos, Survivor'a katılma amacını açıkladı. İki yıl önce annesini kanserden kaybettiğini söyleyen Kyriakos, kanser hastaları için yapılan merkeze katkı sağlayabilmek için Survivor'a katıldığını açıkladı.

Survivor'dan elenen Kyriakos, " Aklımda çok şey var şu anda. Sonuna kadar gidebilmeyi başaramadığım için üzgünüm. Hedefime ulaşamadım. Eğer ağlarsam gittiğim için ağlayacağım. İki yıl önce annemi kanserden kaybettim. Tanı konulduktan sonra altı ay mücadele etti. Annem son altı ayını en kaliteli şekli geçirdi. Kemoterapi alan kişi çok yıpranıyor. Sona doğru yaklaştığını hissedince onu çok iyi bir kuruma götürdük.

Untitled-16

Annem orada kendini iyi hissetti. Kurumdaki herkesin ona olan davranışlar harikaydı. Öyle ki bir mucize olur diye düşündük ama olmadı. Oradaki her oda dışarıdan insanların katkılarıyla yapıldı. Biz de Maria'yla benzer bir şey yapmaya karar verdik. O kurumda biz de bir oda yapabilmeyi düşündük. Survivor bana bunu yapabilmeyi sağlayacaktı. Yoksa 40 yaşımda böyle bir şeyin içine girmezdim. Umarım ailemi gururlandırmayı başarmışımdır" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.