1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Survivor'da kim elendi?
Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Survivor 2021'in 16 Mart Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ikisini de ünlüler takımı kazandı. Böylece elenecek yarışmacının gönüllüler takımından olacağı kesinleşti. Konseydeki oylamalarda gönüllülerden 2 yarışmacı eleme adayı olmuştu. Gönüllüler'de sms birincisi olan isim 3. eleme adayını da belirledi. Peki Survivor sms birincisi kim oldu? Survivor 2021'den kim elendi? İşte 16 Mart Salı Survivor'dan elenen yarışmacı.

Survivor'da kim elendi? Survivor 2021 sms oylaması birincisi kim oldu?  İşte 16 Mart Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ikisini de ünlüler kazanmayı başarmıştı. Survivor konseylerinde yapılan oylamalarla ilk iki aday belli olmuştu. Survivor son bölümde ise sms birincisi olan yarışmacı 3. eleme adayını belirledi.

SURVİVOR'DA SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Survivor Türkiye’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımında sms oy sıralaması belli oldu. Gönüllülerde halk oylamasında ise geçen hafta olduğu gibi sms birincisi olan yarışmacı yine Ayşe oldu.

ayşe

SMS sıralamasında Ayşe'yi Poyraz ve Dora takip etti.

EX1

SURVİVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor Türkiye’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kaybetti. Kaybedilen dokunulmazlık oyunu sonrasında ilk eleme adayı Aleyna Çalışkan, ikinci eleme adayı ise Hanzade oldu.
hanzadee
Gönüllüler takımında sms birincisi olan Ayşe, 3. eleme adayı olarak Yunus Emre'nin adını söyledi. Böylece Survivor'da haftanın eleme adayları Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Yunus Emre oldu.
gon

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de bu hafta elemeye kalan Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Yunus Emre arasında sms oylamasında en az oyu alan yarışmacı elendi.

Acun Ilıcalı, Survivor'dan elenen yarışmacının Yunus Emre olduğunu açıkladı.

yunusemre

Elendiği açıklandıktan sonra veda konuşması yapan Yunus Emre, "Buraya gelmeden önce hayallerim vardı. Çok değişik bir psikolojiyle geldim. Elinden geleni yaptım. Burada ailemi, babamı, Erzurum'u ve güreş camiasını en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Şampiyon olmaya gelmiştim. İki hafta önceye kadar zor dönemler geçirdim. Oyun kaybettikçe içime vurdu. Ama nasibimiz buraya kadarmış" dedi.

yunusemre3

ACUN: EN ÜZÜLDÜĞÜM ELEME OLDU

Yunus Emre'nin elenmesine çok üzüldüğünü ifade eden Acun Ilıcalı ise "Duygularımı saklamayacağım. Bu sezon en üzüldüğüm eleme oldu. Babanın ricasını yerine getirmek bana manevi bir moral veriyordu. Çok güzel günler geçirdik seninle. Daha da geçirebilirdik. Senin aday olacağını hiç düşünmemiştim. Elenmene çok üzüldüm. Çok tadım kaçtı" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.