1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Survivor'da kim elendi?
Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Survivor 2021'in 8 Haziran Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor'da bu hafta bireysel dokunulmazlık oyunlarını oynandı. Survivor'da yarışmacılar iletişim oyununda da karşı karşıya geldi. Bu oyunları kazanan yarışmacılar elemeye kalan isimleri seçti. Survivor'dan elenen yarışmacı ise sms oylaması sonuçlarına göre belli oldu. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor 2021'den kim elendi?

Finale bir aydan az kalan Survivor 2021'de bireysel dokunulmazlık oyunlarını kazanan yarışmacılar, haftanın eleme adaylarını belirldi. Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise sms oylaması sonuçları açıklandı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor hayallerine veda etti.

SURVİVOR’DA İLETİŞİM OYUNU ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor’da beş ayı geçen süre boyunca sevdiklerinden uzak kalan yarışmacılar için iletişim oyununun ayrı bir önemi var. Survivor 2021’de iletişim oyunu öncesinde Murat Ceylan, iletişim ödülünü açıklayarak yarışmacıları çok sevindirdi. Mavi takım ve kırmızı takım, son günlerine gelen Survivor’da moral depolamak için iletişim ödülünü kazanmak istedi ve ortaya müthiş karşılaşmalar çıktı. Oyunun ilk yarısında skorda denge vardı fakat kırmızı takımda İsmail'in rahatsızlanıp çıkması sonrasında mavi takım üstünlüğü ele geçirdi. Üst üste aldığı sayılar ile kırmızı takım ile farkı açan mavi takım, 10-4 skorla iletişim oyununu kazandı.

7126015397960bf830ba2976

İletişim oyununu kazanan mavi takım yarışmacıları Instagram’dan canlı yayın yapacaklar. Ve canlı yayında sorulan sorulara cevap verebilecekler. Ayrıca, mavi takım Türkiye’den gelen sevdiği eşyalara kavuşabilecek. Instagram canlı yayını ise Pazar günü yapılacak.

SURVIVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunlarının başlamıştı. Haftanın ilk bireysel dokunulmazlığını Poyraz kazanmış ve eleme adayı olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nu söylemişti.

aleyna

Haftanın ikinci bireysel dokunulmazlığı kazanan Berkay ise, eleme adayı olarak Steven'ı söylemişti.
steve

Survivor’da son dokunulmazlığı kazanan İsmail Balaban ise 3. eleme adayı olarak Ayşe'yi seçti.

1024xauto

Böylece, haftanın eleme adayları Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam ve Ayşe Yüksel oldu.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de bu hafta eleme kalan Aleyna, Steven ve Ayşe arasında sms oylamasında en az oyu alarak elenen yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı.

aleyna111

Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı mavi takımdan Steven oldu.

steven1

Steven'ın elenmesiyle takım arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Steven ise Survivor'daki hedeflerine ulaşamadan veda ettiğini ve elendiğine inanamadığını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.