1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TKP Erzurum'da seçim çalışmasına hız verdi
TKP Erzurum'da seçim çalışmasına hız verdi

TKP Erzurum'da seçim çalışmasına hız verdi

TKP Merkez Komite üyesi Savaş Sarı,Karaçoban halkını kesin çözüm için Türkiye Komünist Partisi’ne katılmaya ve Karaçoban Belediye Başkan Adayı Engin Kuş’a destek vermeye çağırdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Karaçoban Seçim bürosunu ziyaret eden TKP Merkez Komite üyesi Savaş Sarı, “Sadece Karaçoban belediyesiyle her şeyin çözülemeyeceğini ve sadece seçimlerle ne aşiret düzeninin ne de yağma düzenin ortadan kalkacağını söyleyen Savaş, Karaçoban halkını kesin çözüm için Türkiye Komünist Partisi’ne katılmaya ve Karaçoban Belediye Başkan Adayı Engin Kuş’a destek vermeye çağırdı.

Sözlerine devam eden Sarı, “Onlar memleketin derdinde değil, kasaların derdindeler. Onların zenginleşmesi onların gemilerinin yol alması bizlerin daha da yoksullaşmamız anlamına geliyor. Bu memleketin kurtuluşu sadece bizlerin desteğiyle değil aynı zamanda memleketin emekçi insanların elinden olacaktır.” dedi ve son olarak “Biz bu memleketi insanların yaşayabileceği bir alana çevireceğiz ve yapacağımız ilk işlerden birisi biz emekçi insanları kapı kapı dolaşıp örgütleyeceğiz ve Biz bu memlekette seçimi kazanalım kazanmayalım tarımla ve hayvancılıkla uğraşan Karaçoban halkı insanları bir araya getirip kooperatifçiyi faliyete geçirip kimsenin kimseye haksızlık edemeyeceği bir alan kuracağız” dedi.

http://www.medyafaresi.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.