1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Tuğçe Tayfur ikinci evliliğini de sonlandırıyor
Tuğçe Tayfur ikinci evliliğini de sonlandırıyor

Tuğçe Tayfur ikinci evliliğini de sonlandırıyor

Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un 7 yıl önce ABD'de Taner Şafak ile evlenen kızı Tuğçe Tayfur, bu evliliğinin de sonuna geldi. Çift, boşanmak için mahkemeye başvurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Birlikte geçtiğimiz yaptıkları 'Bu Nasıl Sevda' düetiyle milyonlarca izlenmeye ulaşan Taner Şafak ve Tuğçe Tayfur ikilisinden üzen haber geldi. 3 yaşında bir de oğulları olan çift boşanmak için önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-rWuq_cover

Tuğçe Tayfur, Tanner Hüsamettin Gates'ten (Taner Şafak) çocuk için aylık bin 500 dolar iştirak nafakası istedi. Anlaşmalı boşanma davası açan Taner Şafak ise, Tuğçe Tayfur Gates ile evliliklerinin çekilmez bir hal aldığını dava dilekçesinde anlattı.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-Nq1j

 

TANER ŞAFAK KİMDİR?

Taner Şafak 2012 yılında Amerika’da Necla Nazır ve Ferdi Tayfur‘un kızı Tuğçe Tayfur ile yaptığı evlilik sayesinde tanınmıştır. Babası Türk asıllı, Amerika doğumlu Amerikan ordusunda subaydır. Aslen Niğdelidir.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-VyJI

Anne tarafından ise aslen Kosovalı olan Taner Şafak’ın asıl ismi ve soyismi ise Tanner Gates’tir. Tuğçe Tayfur ile New Jersey’de Bergen Üniversitesinde tanışmıştır.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-PotE

Taner Şafak, Amerika’da işletme ile uğraşmış, daha sonra eşi ile birlikte 2015 yılında Kalp Dayanmaz isimli Maxi Single çıkarmış ve müzik dünyasına giriş yapmıştır.
ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-26SJ

 

TUĞÇE TAYFUR KİMDİR?

Annesi sinema oyuncusu Necla Nazır, babası şarkıcı Ferdi Tayfur’dur. 18 Mart 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-Ps2K

18 yaşına kadar anne babası beraber yaşadıktan sonra ayrılmışlardır. İlköğretimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi’nde tamamladı.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-aHyo

Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlarda başladığı müzik eğitimi ile piyano ve keman çalmaya başladı. Ailesinden aldığı destek ile müzik hayatına başladı.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-0Fzm

İLK EVLİLİĞİ

Tuğçe Tayfur, Mayıs 2009 yılında Tolga Ertuğrul ile evlendi. 17 ay sonrada Ekim 2010 ayında boşanma davası açtı ve boşandı.

ferdi-tayfurun-kizi-tugce-tayfur-40LZ

ABD’de yaşadığı dönemde, kuzeninin arkadaşı Taner Şafak ile tanıştıktan bir müddet sonra ABD’de 2012 yılında evlendi. 8 Ekim 2016 tarihinde Taner Efe adında bir oğlu oldu. (İnternethaber)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.