1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tüm Spor Adamları ‘Baydan’ Dedi
Tüm Spor Adamları ‘Baydan’ Dedi

Tüm Spor Adamları ‘Baydan’ Dedi

Erzurum’da birçok futbol kulübünde top koşturan ve takım kaptanlığı yapan Muharrem Baydan, Tüm Spor Adamları Dernek Başkanlığına getirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da Amatör futbol adına geçtiğimiz gün seçim heyecanı yaşandı.

Tüm Spor Adamları Derneği Erzurum Şubesi genel kurulu yapıldı.

Dernek başkanlığına Muharrem Baydan ‘getirildi.

3 Temmuz Stadı’ndaki Tüm Spor Adamları  Dernek Binasında  Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi salgını nedeniyle Maske Mesafe  ve Hijyen  kurallarına uygun olarak yapılan seçimde söz alan kurucu Başkan Ferit Karakoca, Tüm Spor Adamları Derneği’nin Erzurum’a hayırlı olması dileğinde bulundu. Karakoca, TÜMSAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olması nedeniyle Erzurum Şube Başkanlık Görevini Muharrem Baydan’a bıraktı.

Karakoca’ya teşekkür etti

Yapılan seçimde TÜMSAD Erzurum Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Baydan, konuşmasında Tüm Spor Adamları Derneği Erzurum Şubesi’nin  kurulmasında çok büyük emek sarf eden kurucu başkan Ferit Karakoca’ya teşekkür ederek, “Ferit başkan bana ve yönetimine güvendiği için kendisine teşekkür ediyorum. TÜSİAD ailesine layık olmaya çalışacağım. Bana ve ekibime güvenenleri mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

Baydan, Tüm Spor Adamları Derneği olarak Erzurum’da Amatör, Profesyonel spor branşları ile Milli takım düzeyinde mücadele eden tüm kulüplerimiz ile sporculara katkıda bulunmak için çalışacaklarını söyledi.

Baydan,  “Futbol,atletizm, boks , kayak , tenis , karete , judo , güreş gibi ismini sayamadığımız  bütün branşlarda Erzurum’umuza  katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Futbolcu olarak Dağcılıkspor, Köy Hizmetleri, Dumlu Beldespor, Amasyaspor, İstanbul Eyüpspor ve Erzurum Ara Elektrik Dağıtım Spor Kulüpleri’nin formalarını terleten eski sporcu Muharrem Baydan, Ferit Karakoca’dan aldığı görev bayrağını en iyi şekilde temsil edeceğini sözlerine ekledi.

Tüm Spor Adamları Derneği Erzurum Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Muharem Baydan (Başkan)

Ferit Karakoca (Başkan Yardımcısı)

Sinan Taskesenlioğlu (Başkan Yardımcısı)

Fehmi Haymanalı (Genel sekreter)

Onur araz (Mali Sekreter)

Murat Daşdemir (Denetim Kurulu Başkanı)

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.