1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Ülkücüler kar yağışı altında İdlib şehitleri için yürüdü
Ülkücüler kar yağışı altında İdlib şehitleri için yürüdü

Ülkücüler kar yağışı altında İdlib şehitleri için yürüdü

Erzurum’da yüzlerce Ülkücü Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit olan 33 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla Yakutiye kent meydanından havuz başına kadar yürüdüler.

A+A-

Erzurum Güncel- Yüzlerce Erzurumlu idlib’de şehit olan 33 şehidi için kentin merkezinde ellerinde bayraklarla yürüyüş yaparak şehitlerine sahip çıktı. Ellerinde bayraklarla yürüyen vatandaşlara, bazı vatandaşlar da araçlarla eşlik etti.
Havuzbaşı kent meydanında sona eren yürüyüşün ardından Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Gökçan konuşma yaptı.
“Türk askerine ve ordumuza güvenimiz sonsuzdur. Bizlerinde doğal neferleri olduğumuz Türk ordusuna milyonlarca ülkücünün destekleri devam edecek” diyen Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Gökçan, “Bildiğiniz üzere Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleşen hava saldırısı sonrası Türk milleti 33 vatan evladını şüheda ordusuna yoldaş olarak uğurladı. Bu durum Türk milletini derinden üzmüş ve Türk milletinin artık bir mana da sabrının eşiğini aşmasına sebep olmuştur. Bütün Türk vatandaşlarının seferberlik ruhuyla milli mücadele altında kenetlenmesi gereklidir. Türk milleti üç bin yıllık ordu millet geleneğine sadık ve bu kutlu ruhunu diri tutmuş ve bugüne kadar yaşatmıştır. Türk askerine ve ordumuza güvenimiz sonsuzdur. Bizlerinde doğal neferleri olduğumuz Türk ordusuna milyonlarca ülkücünün destekleri devam edecektir” dedi.
Yürüyüşün sona erdiği kent meydanında Şehitler için dua edildikten sonra ülkücü vatandaşlar 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganlarıyla alandan ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.