1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Ünlü dizi yönetmeni üniversiteli kıza tecavüzden tutuklandı
Ünlü dizi yönetmeni üniversiteli kıza tecavüzden tutuklandı

Ünlü dizi yönetmeni üniversiteli kıza tecavüzden tutuklandı

Leyla ile Mecnun, Medcezir, Adını Feriha Koydum gibi ekranların en çok seyredilen dizilerinin sanat yönetmenliği yapan H.S. üniversiteli genç kıza tecavüz etmekten tutuklandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren Leyla İle Mecnun, Medcezir, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı ve Kanıt gibi dizilerinin sanat yönetmeni olan H. S. üniversite öğrencisine tecavüz etmek suçundan tutuklandı. Olay dizi dünyasında deprem etkisi yarattı.

GENÇ KIZI EVİNE GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Üniversite öğrencisi 26 yaşındaki H.B.G., eski erkek arkadaşının asistanlığını yaptığı dizilerde sanat yönetmenliği yapan H. S. ile geçen ay bir mekânda karşılaştı. Aynı masada oturan ikili bir süre sohbet ettikten sonra H.S, genç kızı "Telefonumun şarjı bitti, evim yakın, bana gidelim, şarj ettikten sonra tekrar çıkarız" diyerek evine davet etti. Evde bir süre vakit geçirdiler. İddiaya göre daha sonra H.B.G.'ye cinsel saldırıda bulundu. H.B.G. hastaneden rapor alarak şikâyetçi oldu.

 

"KENDİ RIZASIYLA OLDU"

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan H. S., "Beşiktaş'ta eğlendik. Gece balkonda oturduk ve daha sonra ilişkiye girdik. Kendi rızasıyla oldu. Zaten benim boyumda, benden iri biri, zorla ilişkiye girmem mümkün değil" dedi. İfadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen H.S 'cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.