1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Ünlü isimler 29 Ekim için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde...
Ünlü isimler 29 Ekim için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde...

Ünlü isimler 29 Ekim için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul töreni düzenledi. Törene ünlü isimler akın etti. İşte kabul gününe katılan ünlüler...

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin "kış bahçesi" olarak adlandırılan bölümündeki resepsiyona, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, makam katının merdivenlerinden inerek geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, salonu gezerek resepsiyona katılan davetlilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çekildi.

ekran-resmi-2019-10-30-09.48.06.png

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Resepsiyona katılanlar arasında; Orhan Gencebay, Engin Altan Düzyatan, Acun Ilıcalı, Kibariye, Burcu Esmersoy, Eser Yenenler, Demet Akalın, Okan Kurt, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, İrem Derici, Ece Erken, Hakan Peker, Emir Berke Zincidi, Murat Yıldırım, Tolgahan Sayışman, Serkan Çağrı, Uraz Kaygılaroğlu, Metin Şentürk, Kutsi, Wilma Elles, Reynmen, Nihat Hatipoğlu, Esra Erol, Yonca Evcimik, Nihat Doğan, Ümit Besen ve Şahika Ercümen gibi daha birçok ünlü isim vardı.

ekran-resmi-2019-10-30-09.47.48.pngekran-resmi-2019-10-30-09.47.30.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.