1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Vali Azizoğlu şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu
Vali Azizoğlu şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Vali Azizoğlu şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Seyfettin Azizoğlu, Hakkâri İli Çukurca İlçesinin Irak sınırına yakın Zer Tepe bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Adem Gezer’in taziyesine katıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yunusemre Mahallesi’nde kurulan taziye çadırına giden Vali Azizoğlu, Şehit Âdem Gezer’in babası İmran Gezer’e taziyelerini sundu. Şehidin akrabalarıyla tek tek konuşup, acılarını paylaşan Vali Azizoğlu, bu vatan uğruna büyük bedeller ödendiğini ve ödenmeye de devam edildiğini söyledi.
Düşmana karşı göğsünü siper edenlerin sayesinde ay yıldızlı bayrağın gönderde dalgalandığını, ezanların minarelerden okunduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, “Bir millet; kendisi için canını feda eden, kanını döken şehitlere ne kadar sahip çıkarsa o kadar da geleceğe güvenle bakar. Bu şehitlerimizin sayesinde biz bayrağımızın altında hür yaşıyoruz. Hür yaşayan milletler, gerektiği zaman da bu vatan, bu millet, bu bayrak için canını seve seve feda etmekten asla vazgeçmez. Bu vesileyle vatanı için gözünü kırpmadan canını feda eden Adem Gezer kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.
Kur’an-ı Kerim’in okunduğu taziye çadırında eller semaya açılarak, tüm şehitlere, ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.