1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Vali Memiş: Büyük üzüntü duydum
Vali Memiş: Büyük üzüntü duydum

Vali Memiş: Büyük üzüntü duydum

Erzurum Valisi Okay Memiş, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman’ın vefatından dolayı ailesine başsağlığı diledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Valisi Okay Memiş, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman’ın vefatından dolayı ailesine başsağlığı diledi. Vali Memiş, “Büyük üzüntü duydum. Ülkesine ve Erzurumumuza yaptıkları hiç bir zaman unutulmayacak” dedi. 

 

Dedeman ailesi İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanan iş insanı Murat Dedeman için Gayrettepe Dedeman Otel’de taziyeleri kabul etti. Yakınları başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim başsağlığı dileğinde bulunurken, Erzurum Valisi Okay Memiş de Dedeman ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Murat Dedeman’ın oğlu Rıfat Dedeman, Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakale ve Dedeman Otelleri Erzurum Genel Müdürü Serkan Ersoy’a başsağlığı dileklerini ileten Vali Memiş, “Murat Bey sevilen ve çok değerli bir iş insanıydı. İş hayatındaki başarılarıyla Türkiye’ye önemli katma değer sağladı. Erzurumumuza yaptığı yatırımlar da hiç bir zaman unutulmayacak. Erzurum halkı adına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin” dedi.

Erzurum Ajans

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.