1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Vali Memiş nabız yokladı
Vali Memiş nabız yokladı

Vali Memiş nabız yokladı

Erzurum Valisi Okay Memiş, Taşmağazalar esnafını ziyaret etti. Tarihi çarşının trafiğe açılması konusunda bazı esnafın beklentilerini dinleyen Vali Memiş, “Oturup konuşacağız. Hiç bir esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Vali Okay Memiş beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve aynı zamanda Kuyumcular Odası Başkanı Rasim Fırat ile birlikte Taşmağazalar Çarşısını gezdi.

 

 

Bir dönem kent ekonomisinin belkemiği konumundaki tarihi çarşı de esnaflarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Memiş, çarşının trafiğe açılması konusundaki beklentilere, “Oturup, konuşuruz. Hiç bir esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz” cevabını verdi.

 

 

Tarihi çarşının çevresinde kentsel dönüşüm nedeniyle konutların yıkılmasıyla işlerinin daha da kötüye gittiğini belirten esnaflar, kent merkezinde gerçekleştirilen bir takım etkinliklerin Taşmağazalar’da yapılmasını istedi.

 

 

Çarşıda farkındalık oluşturmak adına bu talebi olumlu karşılayan Vali Memiş, ilk fırsatta bazı etkinliklerin Taşmağazalarda organize edileceği sözünü verdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.