1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Ve Palandöken'e beklenen aday adayı
Ve Palandöken'e beklenen aday adayı

Ve Palandöken'e beklenen aday adayı

Gürkan Levent Çelebi, AK Parti'den Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediyesinde 1989-2007 yılları arasında sırasıyla Meclis ve Encümen Katipliği, Özel Kalem Müdürlüğü ve Evlendirme Memurluğu yapan, 2007-2017 yılları arasında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın Fahri Erzurum Danışmanlığı görevinde bulunan Çelebi, 2009 yılında  TRT Erzurum Müdürlüğü’nde Strateji Uzmanı olarak göreve başladı ve bu görevinden istifa ederek, Palandöken Belediye Başkanlığı için AK Partiden aday adaylığı başvurusunda bulundu.


Başvuru dosyasını AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı’na teslim eden Gürkan Levent Çelebi, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sadece bir siyasi parti olarak kurulmadığını, mazlum ve mağdur milletlerin umudu olarak kurulduğunu ve 16 yıldır bu misyonunu sürdürdüğünü kaydetti.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla göreve talip olduğunun altını çizen Palandöken Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Levent Çelebi, AK Parti’nin bir millet hareketi olduğunu söyledi. Çelebi sözlerini şöyle tamamladı;


”Hiç şüphe yok ki, toplumsal kalkınmanın mücadelesi yerel yönetimlerle başlar. Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK kadrolarla Türkiye, dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girmiştir. Yerel yönetimlerin başarısının bu bağlamda ne kadar önemli bir yere sahip olduğu bilinciyle bizler de böylesine anlamlı bir göreve talip olduk.
Palandöken ilçemize ve doğup büyüdüğümüz memleketimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Cenab-ı Hakk’tan yardım niyaz ediyorum.
‘Durmak yok, yola devam’ diyor, partimizden Belediye Başkanlıklarına talip olan bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum