1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Yabancıya var, Erzurumluya yok!
Yabancıya var, Erzurumluya yok!

Yabancıya var, Erzurumluya yok!

Erzurum'da belediyelerder sonra Atatürk Üniversitesinde yabancılara kucak açtığı, Erzurum'dan gelen talepleri Üniversite yönetiminin ret ettiği ortaya çıktı

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'un yabancı severliği birkez daha ortaya çıktı. Yabancı esnafa kucak Acan Erzurum'daki belediyeler ve üniversite, şehir den gelen talepleri ise görmemezlikten geliyor.

İşte Yabancı severlere bir örnekte Atatürk Üniversitesi

Son günlerde suskulukları bozan Erzurum'daki gerçek sivil kitle örgütleri, şehrin gerçeklerini gözler önüne sermeye başladılar.

ETB Başkanı Hakan Oral, üniversitelerinde kent esnafına destek vermesi gerektiğini kaydetti. Aylar öncesinde Atatürk Üniversitesi’ne sundukları bir projede kampus içerisinde bir nokta belirleyerek öğrencilere yönelik yerel süt ürünleri standı açmak için izin istediklerini anlatan Başkan Oral, bu taleplerinin kabul görmediğini dile getirdi. Başkan Oral, “Geldiğimiz noktada üniversite içerisinde ulusal bir hazır çorba firmasına böyle bir yerin verildiği ve bizim talebimizin geri çevrildiğini görmekteyiz. Unutulmamalı ki bu şehir hepimizin! Esnafın, sanayicinin, memurun, bürokratın, öğrencinin... Eğer bizler şehrimizde bulunan işletmelere pozitif ayrımcılık yapmaz isek yarın çocuklarımızda iş bulabilmek için bu şehri terk etmek zorunda kalacaktır. Erzurum Ticaret Borsası olarak tüm yöneticilerimizden beklentimiz bu şehirde bulunan istihdam yapan, üretim yapan herkese pozitif ayrımcılık yapmaktır” diye konuştu.

Kaynak: Erzurum Ajans

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.