1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Yakutiye, bölgenin şampiyonu
Yakutiye, bölgenin şampiyonu

Yakutiye, bölgenin şampiyonu

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi'nin spora verdiği destek, gençlerin önünü açmaya devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Yakutiye Spor Kulübü Boks takımı bölgede düzenlenen okullar arası şampiyonada adeta madalyalara ambargo koydu. Altın madalyaları ile Kulüp Başkanı ve Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan'ı ziyaret eden sporcular, Türkiye şampiyonluğu için söz verdiler. 
Yakutiye Spor Kulübü Boks takımı genç ve miniklerde bölgenin madalyalarını topladı. Antrenör Cumali Yılmaz yönetiminde başarılı boksörler yetiştiren Yakutiye Boks takımı 4 altın madalyanın yanı sıra gümüş ve bronz madalyalar ile en başarılı kulüp oldular. Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, başarının bir tesadüf olmadığının en güzel örneğinin genç sporcuların başarısı olduğunu söyledi. Mergan, "Belediye Başkanımız Ali Korkut'un spora verdiği değer, destek meyve vermeye devam ediyor. Çeşitli branşlarda olduğu gibi, boks dalında da başarılı sporcuların yetişmesi bizi sevindiriyor. Bu adımlar geleceğin yıldızlarını, şampiyonlarını hazırlayacaktır" dedi. 
Antenör Cumali Yılmaz yönetiminde Yakutiye Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren boks takımı Erzurum'da düzenlenen Okullararası Bölgesel Şampiyonada 4 altın madalya kazandılar. Şampiyonada gençlerde Muhammet Saydam 69 kiloda, Yusuf Saydam 64 kilo, Enes Çelik 60 kilo, Emirhan Bora 46 kiloda şampiyon olurken, Yusuf Yenger 69 kiloda ikinci, Yusuf Çolak 52 kiloda üçüncü oldular. Şut Minikler Bölgesel Şampiyonada Resul Erkuler 41,5 kiloda, Riyaz Velizade 43 kiloda, Celal Akın Bingöl 80 kiloda şampiyon, Yusuf Solak 38,5 kiloda üçüncü, Ramiz Muradi 41,5 kiloda üçüncü oldu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.