1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Yarın bütün gazeteler bu manşetle çıkıyor
Yarın bütün gazeteler bu manşetle çıkıyor

Yarın bütün gazeteler bu manşetle çıkıyor

Korona virüsle mücadele kapsamında kritik 48 saate girildiğinin açıklanmasının ardından tüm yetkililer evden çıkılmaması yönünde çağrı yaparken yarın tüm gazeteler “Evde kal Türkiye” manşeti ile çıkacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Yarın tüm ulusal gazetelerin korona virüsle mücadele kapsamında “Evde kal Türkiye” manşeti ile oyucularıyla buluşacağı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Birleşik Krallık’ta 25’ten fazla gazete bir araya gelmiş ve halka ortak manşetle seslenmişti.

Gazetemiz yazarı Levent Bulut, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Yarın tüm gazetelerin birinci sayfası, salgına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla #Evdekal manşeti ile çıkacak." ifadelerini kullandı.

BASIN İLAN KURUMU GAZETELERE ORTAK MANŞET ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Korona virüsle mücadele kapsamında toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla geçtiğimiz gün Basın İlan Kurumundan (BİK) tüm gazetelere ortak manşet çağrısı gelmişti.

BİK Genel Müdürü Rıdvan Turan, tüm gazeteleri “Evde Kal, Sağlıkla Kal” mottosuyla ortak mücadeleye davet etmişti.

Duran dün yaptığı açıklamada sadece Türkiye’de değil, bütün dünyanın birkaç aydır mücadele ettiği ve büyük bir tehdit haline gelen korona virüsle mücadelede basın ve medyanın elinden geldiğince destek verdiğini belirterek, “Çağrımızı dinleyen gazetelerimize şimdiden teşekkür ediyorum. En kısa sürede sağlıklı ve huzurlu bir Türkiye, sağlıklı bir dünyaya kavuşmamızı diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

gazeteler2.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.