1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Yaşar Alptekin: "Öpüşme sahnesinde oynamam" Kaynak: Yaşar Alptekin: "Öpüşme sahnesinde oynamam"
Yaşar Alptekin: "Öpüşme sahnesinde oynamam" Kaynak: Yaşar Alptekin: "Öpüşme sahnesinde oynamam"

Yaşar Alptekin: "Öpüşme sahnesinde oynamam" Kaynak: Yaşar Alptekin: "Öpüşme sahnesinde oynamam"

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin film galasında ortaya çıktı. Alptekin, "Sevişme sahnesi, öpüşme sahnesi, sigara ve alkol sahnelerinde oynamam" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Huzur Sokağı İstanbul’da Temaşa Sahnesi’nce tiyatroya uyarlandı. Oyunda eserdeki kahramanlardan Bilal’e öğütler veren Doktor Nazım rolünde tiyatro sahnesine ilk kez çıkan Yaşar Alptekin, tiyatro oyununa halkın ilgisinin diziye olan beğeniyle tetiklendiğini söyledi ve ekledi “tiyatro oyunu diziye göre aslına daha sadık”.

Türkiye’de muhafazakâr kesimin daha rahat olduğunu, ATV’deki dizinin izlenme rekoru kırmasında bunun da etkisi olduğunu söyleyen Alptekin “Ben, Huzur Sokağı’nın televizyon dizisi uyarlamasında oynamak isterdim, Kutsi’ye imrendim, ben sağda solda görünmediğim için akıllara gelmemiş olabilirim. Genelde insanlar bir de hacca gittikten sonra inzivaya çekildim zannediyorlar, öyle bir şey yok aslında. Ancak tabi benim de rolü kabul etmeden önce göz önünde bulundurduğum kriterler var, öpüşme sahnesinde oynamam, alkol alan bir görüntüde olmam” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.