1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yeni bir hain deneme olacak 31 Mart'a...
Yeni bir hain deneme olacak 31 Mart'a...

Yeni bir hain deneme olacak 31 Mart'a...

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den şaşırtan açıklamalar geldi. Bahçeli'nin iddiasına göre bir provakasyon hazırlığı var. İşaret ettiği ise PKK ve FETÖ oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlerine işaret eden Devlet Bahçeli bir provakasyon tertiplendiğini belirtip şunları söyledi:

-''FETÖ/PKK işbölümüyapmış ortaklar pusuda bekliyorlar. Türkiye üzerinde yeni bir hain deneme, yeni bir şer oyun planlanıyor. Ekonomideki sorunları siyasal tepkiye dönüştürmek ve 31 Mart seçimleriyle ilgili maksatlı bir hazırlık yapılıyor.

-Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin üzerinde tehlikeli polemikler tetiklenip, provokasyonlar tertipleniyor. Buna izin vermeyeceğiz. Zillet ittifanın tuzaklarını yine kökünden bozacağız.

-‘Atatürk ilah değildir’ ve ‘ Atatürk benim ilahımdır’ diyen provokatörler sabırları zorluyor. Şunu çok iyi bilsinler ki, Türk milleti şiddeti ne olursa olsun her ihaneti, rezaleti ve felaketi yerle yeksan etmeye hazırdır.”''

Artık hacca nasıl gidilecek?
Cemal Kaşıkçı olayına da değinen Devlet Bahçeli, ''Bu cinayet ezberleri bozmuştur. Pandoranın kutusunu açmıştır" diye konuştu. Türkiye'nin cinayetin örtbas edilmesinin önüne geçtiğini belirten Bahçeli şöyle konuştu:
-"Anlaşılıyor ki Suudi Arabistan yönetimi sanal mahkeme yoluyla cinayeti karartmaya yönelmiştir. Suudi yetkililer 40 dereden su getiriyorlar. Maktul bellidir müşteki bellidir. Suudi yönetiminin Usame Bin Ladin zihniyetinden ne farkı kalmıştır.'' 

-''Bundan böyle hac farizasının güvenli şekilde yapılabileceğine nasıl inanalım. Suudi yönetimi İslam dünyasına kan ve fitne ekerek İslam dünyasını bölüp parçalanmaya sanki memur edilmiştir. Emri veliaht prensin verdiği söylense de bu durum ABD Başkanı tarafından görmezden gelindi. ABD başından beri veliaht prensi koruma yoluna gitmiştir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.