1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yeni imaj taktikleri geldi!
Yeni imaj taktikleri geldi!

Yeni imaj taktikleri geldi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında gerçekleştirilen MHP kampında, belediye başkan adaylarına yöneltilen öneriler dikkat çekti.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP’nin, “yerel seçimlerde AKP’yle ittifak ve af konularını görüşmek üzere” iki günlük kampı dün Kızılcahamam’da başladı.

Kampta, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AKP ile ittifak görüşmelerini yürüten Sadir Durmaz “yerelde ittifak” ile ilgili, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız “af teklifi” ile ilgili, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da “Türkiye ekonomisi” ile ilgili sunum yaptı.

'TIRAŞSIZ HALKIN ÖNÜNE ÇIKMAYIN'

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında gerçekleştirilen MHP kampında, belediye başkan adaylarına dikkat çeken öneriler de geldi.

Bahçeli’nin genel başkan olduktan sonra “beyaz çorap giyilmesini yasaklaması” akıllarda yerini korurken, profesörler ve iletişim bilimciler tarafından adaylara yönelik hazırlanan el kitabında “pazar günleri kravat takmayın, koyu renk takım elbise giymeyin, tıraşsız halkın önüne çıkmayın, her gün 30 dakika yalnız bir odada hayal kurun, gerektiğinde vitamin takviyesini alın, ikramlarda adaçayı, yasemin gibi bitki çaylarını tercih edin” gibi yeni “imaj taktikleri” verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.