1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ''Yiğit Bulut'un aylık maaşı 200 bin TL'yi buluyor''
''Yiğit Bulut'un aylık maaşı 200 bin TL'yi buluyor''

''Yiğit Bulut'un aylık maaşı 200 bin TL'yi buluyor''

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Yiğit Bulut'un üç ayrı kurumdan maaş aldığını, ayrıca dernek ve vakıflardan da gelirinin bulunduğunu söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un 3 ayrı maaş aldığını ve dernekler ile   vakıflardan kazandıklarıyla birlikte toplamda aylık gelirinin 200 bin lirayı bulduğunu iddia etti.

 

Twitter hesabından Türk Telekom yönetiminde yer alan AK Partililerin gelir dökümünü paylaşan ve ortalama 33 bin 849 lira maaş aldıklarını belirten Deniz Yavuzyılmaz, Halk TV'de Savaş Kerimoğlu'nun sunduğu Günaydın Türkiye programına bağlandı.

Yavuzyılmaz, "Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi ve yine Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi dolayısıyla üç maaş aldığını net bir şekilde görüyoruz. Bunların dışında derneklerden, vakıflardan aldıkları maaşlar var bu maaşların toplamda 200 bini bulduğunu söyleyebiliriz" ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.