1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yurdigül’den Hastalara Bayram Ziyareti
Yurdigül’den Hastalara Bayram Ziyareti

Yurdigül’den Hastalara Bayram Ziyareti

MHP Erzurum Milletvekili adayı Adem Yurdigül, Ramazan Bayramı dolayısıyla Palandöken Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret etti.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Erzurum Milletvekili adayı Adem Yurdigül, Ramazan Bayramı dolayısıyla Palandöken Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret etti. Acil servis ve poliklinikleri tek tek gezen Yurdigül, tüm hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaşarak hasbihal etti, şifa temennisinde bulundu. Hastalara moral veren MHP MYK üyesi Adem Yurdigül hastane personelini de ihmal etmeyerek onlarla da bayramlaştı ve sohbet etti.

Hasta Yakınlarından  Teşekkür

Ramazan Bayramının 2. gününü hastane ziyaretiyle geçiren Yurdigül’e hasta yakınları yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür ettiler. Böylesine özel günlerde hasta ve yaşlıların ihmal edilmemesi gerektiğini ifade eden Yurdigül ‘’ Bayramlar her zaman herkes için mutlu ve huzurlu geçmiyor. Hastanelerde şifa bekleyen hastalar ve hasta yakınlarının morale ihtiyacı olduğunu düşünüp ziyaret ettik ve bayramlaştık. Rabbimden hepsi için acil şifalar diliyorum’’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.