1. HABERLER

  2. GENEL

  3. ‘Yüreklere su serptiniz’
‘Yüreklere su serptiniz’

‘Yüreklere su serptiniz’

Erdoğan’ın, çocuğu istismar edenin en ağır şekilde cezalandırılmasına yönelik çalışma başlattıklarını açıklaması ünlüleri de sevindirdi. Işın Karaca ‘Muhteşem bir haber’, Demet Akalın ise ‘Yüreğimize su serptiniz’ dedi

A+A-

Erzurum Güncel- Son günlerde tüm Türkiye, çocuk istismarına yönelik art arda yaşanan olaylara büyük tepki gösterdi. Özellikle sosyal medyada, bu konuya dikkat çeken yüzlerce paylaşım yapıldı. Sanat dünyasının ünlü isimleri de yaşananlara duyarsız kalmayarak çocuk istismarı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan paylaşımlar yaptı.

Adana'da 4 yaşındaki çocuğa tecavüz eden cani sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Ünlülerden çocuk istismarına tepki

Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuk istismarı konusunda yaptığı açıklama ise herkesi sevindirdi. Erdoğan yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bakanlar Kurulu'nda bu meseleyi detaylı şekilde ele aldık. Gerek kanunlar, gerek uygulamada olan boşlukların giderilmesi, gerekse de ailelerden okula kadar tüm kanalların kullanılarak bu konudaki bilincin artırılması hususunda bir çalışma başlattık. Bu tür konuların beklemeye, uzatmaya tahammülü yoktur. Hızlı ve etkin çözümler peşinde olmalıyız. Çocuğun bedeninde ve ruhunda açılan yaralar, bir insanı taaammüden öldürmekle aynıdır. Burada, caydırıcı olması bakımından en ağır cezai müeyyideler neyse alınacak."

Cumhurbaşkanı'nın bu açıklamasının ardından ünlü sanatçılar Işın Karaca ve Demet Akalın, mutluluklarını sosyal medyada ifade etti. Karaca, Erdoğan'ın açıklamasını paylaşıp "Muhteşem bir haber" diye yazdı. Akalın ise "Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız, yüreklere su serptiniz" dedi.

Sosyal medyadan çocuk tacizine dikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.