1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Sekmen açıkladı: Ulaşımda büyük indirim
Başkan Sekmen açıkladı: Ulaşımda büyük indirim

Başkan Sekmen açıkladı: Ulaşımda büyük indirim

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, çeşitli konularda değerlendirme yapmak için gazetecilerle basın toplantısı düzenledi. Sekmen, öğrencilere ve vatandaşlara ulaşımda indirimin 1 Ekim’den itibaren başlayacağını söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, basın mensuplarıyla buluşup çalışmaları ve devam eden projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Müceldili Konağında gerçekleştirilen basın toplantısına; Genel Sekreter Zafer Aynalı, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ, Basın Daire Başkanı Ahmet Dal ile birlikte katılan Başkan Sekmen, bir çok konuda vatandaşı sevindirecek açıklamalar yaptı, Gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Sekmen, öğrencilere ve vatandaşlara ulaşımda indirimin 1 Ekim’den itibaren başlayacağını söyledi. Başkan Sekmen, otobüs kartları ile ilgilenen firmaya dava açtıklarını belirtirken, ulaşımda ise öğrencilere ve vatandaşlara indirim yaptıklarını kaydetti.

ULAŞIMDA İNDİRİM MÜJDESİ VERDİ

Ulaşımda öğrencilere ve vatandaşlara indirim yapıldığını belirten Başkan Sekmen, “Ulaşımda öğrenci fiyatlarımız şu anda 4 lira, 1 Ekim'den itibaren ulaşım fiyatını öğrencilerimiz için 2,5 liraya indirdik. Tam bilet 6 liraydı onu da 5 liraya indirdik. Malumunuz bedava taşınan vatandaşlarımız var. 65 yaş ve üstü ayriyeten engelli vatandaşlarımız için halk otobüslerine yaptığımız katkıyı 4 TL'ye çıkardık.  ” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum