6 gollü düelloda: Erzurumspor 4 attı

Ziraat Türkiye Kupası 4. haftasında Erzurumspor FK, konuk ettiği Ankara Keçiörengücü'nü 4-2 mağlup ederek 6 puana yükseldi. Bu sonuçla birlikte her iki takım da kupaya veda etti.

Gazete Güncel-  Erzurumspor FK, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda sahasında konuk ettiği Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 geriye düşmesine rağmen 4-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. hafta mücadelesinde Erzurumspor FK ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Mücadelede geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan mavi-beyazlılar, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Erzurumspor, 3. dakikada Hüsamettin Yener’in golüyle öne geçti. Ancak konuk ekip, 35. dakikada Enes Yılmaz’ın penaltıdan kaydettiği golle eşitliği sağladı. Başkent temsilcisi, 45+1’de yine Enes Yılmaz’ın golüyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıya etkili başlayan Dadaşlar, 49. dakikada Cheikne Sylla ile skoru 2-2’ye getirdi. Oyunun kontrolünü eline alan Erzurumspor, 79. dakikada İlkan Sever’in golüyle yeniden üstünlüğü yakaladı. Uzatma dakikalarında (90+4) bir kez daha sahneye çıkan İlkan Sever, maçın skorunu belirledi: 4-2.

Bu sonuçla Erzurumspor FK puanını 6’ya yükselterek grupta 4. sıraya çıktı. Ankara Keçiörengücü ise 3 puanda kalarak 7. sırada yer aldı.

Mavi-beyazlılar, kupada moral depolarken; ortaya koyduğu geri dönüş performansıyla taraftarına umut verdi.

Erzurum Post

Spor Haberleri

Galatasaray'ın rakibi Liverpool'u dağıttılar
Tedesco'dan Fener taraftarını yıkan haber
Galatasaray'ın çuval çuval parayı hesabında göreceği tarih belli oldu
Acun Ilıcalı dün gece aldığı haberle yıkıldı
"Düşecek mi düşmeyecek mi" derken kara haberi aldılar: TFF açıkladı