Açıkladılar: İttifak ortakları katılmayacak!

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Erzurum’da düzenleyeceği ‘Halk Buluşması’ ile kentteki siyasi gündemi hareketlendirdi.

Gazete Güncel- Parti heyetinin, kamuoyunda tartışılan ‘Terörsüz Türkiye süreci’ ile ilgili bilgilendirme yapacağı toplantıya ittifak ortakları AK Parti ve MHP’nin katılmayacağı öğrenildi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, 22 Kasım Cumartesi günü Saat 11:30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Halk Buluşması’ toplantısına katılacak. ‘Terörsüz Türkiye’ süreciyle ilgili bilgilendirme yapılacak toplantı öncesinde başta Zafer Partisi olmak üzere Demokrat Parti temsilcileri tepki gösterirken, organizasyona kimlerin katılacağı sosyal medyada merak konusu oldu.

DEM Parti’den davet gitmemiş!

Daha düzenlenmeden tartışmaların odağı haline gelen toplantı öncesinde DEM Parti’nin, ittifak ortakları AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarına davetiye göndermediği öğrenildi. Ajans Palandökenden Gazeteci Onur Sağsöz’ün, ‘Davet gelirse gider misiniz?’ sorusuna AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “İl dışında olacağım” cevabını verirken, MHP İl Başkanı Yurdagül ise, “Biz katılmayacağız” dedi.

Öte yandan, daha önce Hiltoh Otelde yapılacağı açıklanan toplantının adresi değişti.  22 Kasım Cumartesi günü Saat 11:30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek

Siyaset Haberleri

Kiralık Manlift