Açlık grevindekileride gözaltına aldılar

OHAl kapsamında KHK ile görevlerinden ihraç edilen ve işlerine dönmek amacıyla yaklaşık 75 gündür açlık grevi yapan araştırma görevlisi Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça gözaltına alındı.

Erzurum Güncel- İHA'nın haberine göre Kızılay Yüksel Caddesi'nde başlattıkları açlık grevine İçel Sokak'taki evde devam eden Gülmen ve Özakça için Ankara Cumhuriyet başsavcılığı tarafından yakalama kararı verdi.

İçel Sokak'daki eve gelen polisler sokağın girişi ve çıkışlarını tuttu. Evde arama yapan polisler Gülmen ve Özakça'yı gözaltına aldı. 

Engel olmaya çalışan avukatlar Ebru Timtik ve Ayşegül Çağatay ile Özakça'nın eşi Esra Özakça da gözaltına alındı. 

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz Gülmen Özakça'nın evine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Gülmen ve Özakça sağlık kontrolünün ardından Emniyete götürüldü.

Gündem Haberleri

Fon krizinin en büyük rakamı! Fatma Betül Sayan'ı 10'a katladı ama firari
Fon soruşturmasında "pişmanlık" sürprizi! Yüzde 90'ı geri adım attı
İşte rüşvetin fotoğrafı! 5 hakim ve savcı açığa alındı, İYİ Partili vekilin davası da dosyada
Eski Bakan ve Ailesinin Devasa Gayrimenkul Portföyü Gündemde: Yüz Milyonlarca Liralık Tapular