AKP’li başkan 6 yaşındaki kızını 'evlendiren' Gümüşel’i makamında ağırlamış

AKP Ataşehir İlçe Başkanı ve eski Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in çocuk istismarıyla gündeme gelen İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’le fotoğrafı ortaya çıktı.

Erzurum Güncel- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in Sancaktepe Belediye Başkanlığı döneminde 6 yaşındaki kız çocuğunu evlendirdiği ortaya çıkan Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’i makamında ağırladığı fotoğrafı paylaştı.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“İktidarda fotoroman çekmeye meraklı bir kişi var zannediyorduk! Belediye başkanıyken çocuk istismarcılarına en büyük desteği veren, şimdi de AKP Ataşehir ilçe başkanı olan İsmail Erdem’i üzülerek ve utanarak takdimimdir”

Baş'tan istismar tepkisi: Oyları da güçleri de batsın, istemiyoruz

Siyaset Haberleri

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ilk kez Mynet'e anlattı!
Trump'tan Ankara'da sıra dışı önlem
Trump'ın otelinin karşısında Filistin bayrağı! Gören bir daha baktı
Özgür Özel, Deniz Göktaş'la ne konuştuğunu anlattı
MHP Aziziye İlçe Kongresi gerçekleşti, Lokman Acar yeniden Başkan seçildi!