Altınok, dur durak bilmiyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum'u cadde cadde, sokak sokak gezmeye devam ediyor.

Erzurum Güncel- Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, alışmalarını Erzurum şehir merkezinde yoğnlaştırdı.

Ak Parti Erzurum 1. sıra adayı Selami Altınok, beraberinde Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve Ak Parti Gençlik Kolları MKYE üyesi Erdoğan Dönmez ile birlikte işyerlerine ziyarette bulundu, cadde ve sokaklar da vatandaşlarla görüştü.

AK Parti Milletvekili Selami Altınok, "Cadde cadde, sokak sokak dolaşıp hemşerilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Dertlerini derdimiz bildiğimiz vatandaşlarımız için bir kere daha gece gündüz çalışmaya söz veriyoruz" dedi.

Siyaset Haberleri

Bahçeli'nin “Selam söyleyin” sözünün perde arkası! Adres Demirtaş değil Öcalan'mış
Fatma Betül Sayan Kaya'nın koltuğuna oturdu! İlk sözleri dikkat çekti
Fon soruşturmasında bakan yardımcısının damadı İskender Balcı'nın da aralarında olduğu 4 kişi tutuklandı
Can Atalay'dan 24 Saatlik Açlık Grevi Kararı