Gazete Güncel- Amedspor Kulüp Başkanı Burç Baysal, transfer komitesi üyesi Hadi Yakışan ve teknik direktör Mehmet Altıparmak ortak basın toplantısı düzenleyerek, Erzurum maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Hakemin Erzurum maçındaki kararlarını eleştiren Baysal, “Hakem bütün takdir haklarını rakip takımdan yana kullanıldı. Bugün TFF yöneticileri ile görüştük. Yarında TFF yönetimi ile bir araya gelip yaşanan mağduriyetlerle ilgili tepkilerimizi dile getireceğiz. Gerekli bilgi ve belgeleri kendilerini vereceğiz” dedi.
‘Erzurum ile bir sorunumuz yok’
Karşılaşma sonrası yaşanan olayları tasvip etmediklerini belirten Baysal, “Bizim Erzurum şehri ile ve orada yaşayan hiçbir vatandaşımızla bir sorunumuz yok. Saha içinde yaşananlar saha içinde kalır. Takımımız ülkenin toplumsal barışına hizmet eden bir takımdır. Erzurum takımına yönelik bir sorunumuz yok. Maç sonrası tasvip etmediğimiz bazı olaylar oldu. Umarım bundan sonra böyle olaylar olmaz. Taraftarımız iyi niyet içerisinde takımlarına desteklediler ve provokasyona gelmediler” diye konuştu.