Bakan Pekcan açıkladı: Öğrencilere staj burs ve diğer istihdamı kolaylaştırıcı imkanlar sağlanacak

Bakan Pekcan,"Bugün, dış ticaret alanında meslek edinmek, kariyer yapmak isteyen gençlerimiz için önemli bir adımı daha hep birlikte atıyoruz.Dış Ticaret Meslek Liseleri Projesi kapsamında öğrencilere, staj, burs ve diğer istihdamı kolaylaştırıcı imkanlar

Erzurum Güncel- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Bakanlıklarımız ve TİM'in ortak çalışmasıyla belli okullarımız, Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri adıyla yeniden yapılandırıldı" dedi.

Bakan Pekcan, "Dış Ticaret Meslek Liseleri Projesi kapsamında öğrencilere, staj, burs ve diğer istihdamı kolaylaştırıcı imkanlar sağlanmasını hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.


 

Pekcan, "Öğrencilere, dış ticaret meslek liselerine kaydolmalarını, geleceğin dış ticaretçileri olmak için başlangıç yapmalarını tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.



Bakan Ruhsar Pekcan, "Dış ticaret meslek liselerimiz 81 ildeki ihracatçılar için gerekli insan kaynağını yetiştirecek, mezun gençlerimiz iş imkanları bulabilecek." ifadelerini kullandı.

Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri

Adem Kılıçcı’nın abisi Taner Kılıçcı'dan Survivor'a tehdit!
Batuhan Karacakaya diskalifiye mi olacak?
Defne Joy Foster'ın oğlu Can ve üvey annesinin diyaloğu gündemde!
Survivor'da Hikmet ve Batuhan diskalifiye mi oldu?