BAL'a yok, U 19'a var

Erzurumspor FK’da U 19 yabancı oyuncu oynatabilecek ama bu BAL liginde mücadele edecek olan Büyükşehir Belediyespor için geçerli değil!

Gazete Güncel- Bu sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor olarak BAL liginde Erzurum’u temsil edecek olan mavi-beyazlılar, ilginç bir yabancı transfer uygulaması ile karşı karşıya. Dadaşlar, istese BAL liginde oynatmak üzere yabancı oyuncu alamazlar ama U 19 olarak bilinen Elit Liginde bu imkana sahip.

Üstelik hem de 3 yabancı oyuncu oynatabilme imkanı var. Bu amaçla alt yapı koordinatörü Sefa Yunusoğulları, mavi-beyazlıların U 19 takımında oynaması için Gana’dan 2 ve Senegal’dan da 1 yabancı oyuncuyu Erzurum’a davet etti. Mısırlı bir oyuncuyu da şu an deneyen mavi-beyazlıların U 19 takımı, görünen o ki yeni sezonda yabancı oyuncuların da olduğu bir kadro ile sahada olacak. Bu arada, mavi-beyazlıların A takımı için Erzurum’a getirttiği 2 Ganalı ve 1 de Makedon asıllı oyuncu beğenilmedi, ülkelerine geri gönderildi.

--

Ali Kaya

Spor Haberleri

Adem Eren Kabak Erzurumspor'da
Osimhen transferi adeta arapsaçına döndü!
U 13'den U 16'ya atladı
Erzurumspor FK'nın acelesi yok!
İşte Galatasaray’da Osimhen ve Hakan gerçeği