Gazete Güncel- Erzurumspor FK, geçtiğimiz sezonu Esenler Erokspor’da kiralık olarak geçiren Çaykur Rizespor’un oyuncusu Benhur Keser’i renklerine bağladı. Pusula Gazetesi’nin daha önce kamuoyuyla paylaştığı transfer, kulüp tarafından resmen açıklandı. 28 yaşındaki oyuncu, Mavi-beyazlı takımda 77 numaralı formayı giyecek.
Transferin duyurulduğu tanıtım videosunda Erzurum’a özgü güçlü simgeler dikkat çekti. Tabya sahneleri, bar kıyafetleri, at ve kılıç figürleriyle hazırlanan özel videoda, hem kentin kültürel dokusu hem de Dadaş ruhu ön plana çıkarıldı.
Geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor'da 11 maçta kadroya girip 8 müsabakaya ilk 11 başlayan ve 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan Benhur Keser, kariyerinde Bayrampaşa, Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Kocaelispor, Rizespor gibi takımların formalarını giydi.
Ali Kaya/ Pusula