Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuruya ne oldu?

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla maç tekrarı için yaptığı başvurunun geri çekildiği iddia edildi.

Erzurum Güncel- Ali Koç, dün düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuruyla ilgilenilmediğini ancak, TFF'nin Trabzonspor'un şampiyonluğunun tam 5 dakika sonra kutlamasını eleştirmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe'nin olduğu kadar Beşiktaş'ın da haklarını koruması dikkatlerden kaçmadı.

"HANGİ BABAYİĞİT BUNU TRABZONSPOR'A UYGULAYABİLİR"

Ali Koç, "Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için başvurusu var. Beşiktaş'ın başvurusu sonuçlanmadan, o geceki maçla ilgili temsilci raporlarına bakılmadan, yangından maç kaçırır gibi, TFF'den maç bittikten tam 5 dakika sonra 22:40'ta kutlama mesajı atıyor” dedi. ”Beşiktaş-Galatasaray maçında hakem karşılaşmayı tatil etti. Hükmen mağlubiyet verdi. Sahaları 4 maç kapandı. Hangi Babayiğit bunu Trabzonspor'a uygulayabilir” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞLILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Koç’un yaptığı bu açıklama Beşiktaş camiasında da ses getirdi. Siyah-beyazlı camianın önde gelen isimleri Ahmet Nur Çebi’nin üzerinde durmadığı bu konuların Ali Koç tarafından savunulmasına tepki gösterdi.

BAŞVURU GERİ ÇEKİLDİ!

Bu arada camiada sürpriz bir iddia gündeme geldi. O iddiaya göre Beşiktaş, Trabzonspor maçında kural hatası olduğuna dair önce başvuru yaptı, sonra da başvuruyu çekti. Herhangi bir başvuru olmadığı için TFF’den bugüne kadar bir açıklama gelmedi. Yine herhangi bir başvuru olmadığı için Trabzonspor’un şampiyonluğu kutlandı.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Dries Mertens'ten büyük fedakarlık
Rekorların 'Hakim'i Galatasaray
Abdullah Avcı'dan oyuncularına uyarı: Bu oyun ciddiyetsizliği affetmez
'Türk futboluna ihtiyacım yok' demişti! Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı...
Yine yeniden Sergen Yalçın! Beşiktaş'ta rota tekrar ona döndü