Bingöl depremi sonrası korkutan açıklama

Bugün Bingöl'de meydana gelen 4.4'lük deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür korkutan bir açıklamada bulundu. Görür, "Çok tehlikeli ve deprem beklediğimiz yer. Büyük bir depremi tetikleyebilir" dedi.

Gazete Güncel- Bingöllü vatandaşlar pazar sabahına 4.4'lük depremle uyandı. AFAD'ın verilerine göre saat 08:01'de meydana gelen sarsıntı yerin 7 kilometre altında yaşandı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak duyurdu.

Prof. Dr. Naci Görür de depremle ilgili olarak değerlendirmede bulundu ve korkutan bir uyarıda bulundu. Bu bölgede deprem beklediklerini vurgulayan Görür şunları söyledi:

"ÇOK TEHLİKELİ, BÜYÜK BİR DEPREMİ TETİKLEYEBİLİR"

 

"Güzgülü, Yedisu-Bingöl’de 4,3 sığ bir deprem oldu. Çok tehlikeli ve deprem beklediğimiz yer. Ya büyük bir depremi tetikleyebilir, ya da gerilmeyi artırır. Allah’tan hayırlısı"

Afad/ Savaş Haberleri

Antalya'daki orman yangınında dumandan etkilenen vatandaş hayatını kaybetti
Antalya ve Adana’da alevlerle büyük mücadele!
Rusya'yı kızdıran karar! 'Bu gerçek bir savaşın başlangıcı'